Thursday, July 31, 2008

2008 trendleri


Yaz geliyor, vitrinler çoktan yaz renkleriyle şenlendi. Yaz alışverişinizi yapmadan önce 2008 yaz modası trendlerini öğrenmek ister misiniz?






1- HIPPY MODASI1970'lerin hippi modası geri dönüyor. Ancak bu dönüşü bira lüks olacak. (Heidi, Frida, Geisha ve Indies influence) ve plastik bilezikler dantel kumaşlarla kaplanacak.
2- GENİŞ PAÇA PANTALON1970'lere dönüşün uzantısı olarak kumaş pantolanların paçaları genişleyecek.
3- ROMANTİK BLUZLARŞifonlar, kıvrımlar, ince detaylar, danteller hatta dantel baskılarla çok romantik, uçucu bir yaz geçireceğiz.
4- YÜKSEK BEL PANTOLONGeçtiğimiz sonbahardan beri hayatımıza giren bu yüksek bel modası Türkiye'de pek sokağa inmedi ama belki ünlü markalar bunu bu yaz başarır.
5- ÇİÇEKLİ ELBİSELER Annemizin bize küçükken diktiği mineli elbiselerden tutunda, rengarenk frezyalara kadar giymesinin çok zevkli olacağını tahmin ettiğimiz çiçekli desenler hayatımıza geri dönüyor.
6- PATCHWORK Elbisede, etekde, bluzlarda aynı desenin farklı reklerinden patchwork kıyafetler bu yazın olmazsa olmazı, el marifeti olanlar şimdiden kumaşları birleştirmeye başlasın..
7- TULUM Yine 70'lere gönderme yapan tulum kıyafetler bu yazın gözdeleri arasında. Yüksek performans kumaşlarla oluşturulan tulumlar, tiril tiril...
8- SPOR CEKET PANTALON TAKIMLARVitrinlerde o kadar şirin seçenekleri var ki, ceket pantolon sevmeyeni bile baştan çıkartabilir.
9- RENGARENK, GÖZALICI ÇANTA VE AKSESURLARSiyah, beyaz klasiğinden vazgeçemeynler bile bu cıvıl cıvıl aksesurlara hayır diyemiyecek .
10- TRANSPRAN TUNİKLER Tabii ne kadar transparan olcağı, içinize body giyip giymeyeceğiniz tamamen sizin cesaretinize bağlı, ancak şunu söyleyebiriz ki tunik sever, basenli Türk kadını için vitrinler alabildiğine çeçşit dolu

No comments: